Kategoriat
Kokoukset Neuvoton Palvelut

29.11.2022 yhteisöilta koululla

Marraskuun lopulla pidettiin yhteisöilta koulun kirjastoluokassa. Pääaiheet, joista keskustelua virisikin mukavasti, olivat palveluverkkoselvityksen tilanne ja Uittimensalmen projektin tilanne.

Palveluverkkoselvityksen tilanteesta tilaisuudessa oli kertomassa Valtuutettu Petri Harju. Palveluverkkoselvityksessä tarkoituksena on selvittää mitä palveluita Haminan kaupunki järjestää asukkaille milläkin alueella. Selvitettävien palveluiden joukossa on muun muassa perusopetuksen järjestäminen ja näin ollen selvityksessä on myös Neuvottoman koulun tulevaisuus kyseessä. Kaupungin hallitus on päättänyt, että palvelut toteutetaan kaupungin strategian mukaisesti (https://www.hamina.fi/asukkaalle/wp-content/uploads/sites/12/2022/06/Haminan-kaupungin-strategia.pdf). Tällä hetkellä työ selvityksen osalta on vielä kesken ja lisäaikaa on annettu helmi-maaliskuulle. Seuraava tilaisuus asiaan liittyen järjestetään helmikuulle.

Palveluverkkoon liittyen keskustelimme myös Neuvottoman tonttitilanteesta. Tontteja on tarjolla hajanaisesti ja tällä hetkellä reagointi tulevien tehdasprojektien tuomaan muuttoliikkeeseen voi olla hankalaa.

Uittimensalmen ennallistamisen osalta projekti etenee ja tavoitteena on saada salmi ruopattua talven aikana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.