Kategoriat
Tapahtumat

Neuvot On! – Avoimet kylät 2020

Neuvoton tuo veneenveistäjien vanha kylä, joka on kasvanut kahden vahvan, Haminan ja Kotkan sataman välissä. Meiltä on hyvät yhteydet niin itään Pietariin, pohjoiseen Kouvolaan kuin myös länteen Helsinkiin. Unohtamatta tavaraliikenteen yhteyksiä satamistamme joka maailman kolkkaan.

Kylällä toimii vahvaa harrastustoiminta aina mopokerhosta, lentopalloon ja lasten urheilutoiminnasta ikäihmisten jumppiin. Kylällä on talvisin ylläpidetty hiihtolatu sekä luistelukaukalo ja kesällä pururadalta pääsee suoraan uimarannalle vilvoittelemaan. Pururadan yhteydessä pääset myös testaamaan taitojasi Frisbee golfissa. Lisäksi merenlahden rannalta löytyy kylän yhteiskäytössä oleva kyläruuhi, jolla kuka vain pääsee laineille hakemaan inspiraatiota seuraavaan kalavaleeseensa.

Neuvottomassa on oma kauppa, bensa-asema sekä kuntosali. Lisäksi kylällämme on vahvaa yritystoimintaa aina maansiirrosta käsitöihin ja partureista timpureihin.

Tunnusta Neuvot Onmuutesi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.