Kategoriat
Palvelut

Neuvoton 90 minuutin säteellä

Haikailetko pidemmälle? Vain 1,5 tunnissa saavutat muun muassa Helsinki-Vantaan lentoaseman, josta pääset matkustamaan mihin tahansa maailmassa. Samassa ajassa pääset parkkeeraamaan itsesi Tallinnan tai Tukholman lautalle nauttimaan Itämeren aalloista.

Alle 1,5 tunnin pääset nauttimaan lännessä niin Helsingin kuin Lahdenkin palvelu- ja kulttuuritarjonnasta, josta löydät varmasti mieleistä tekemistä ja seurattavaa ympäri vuoden. Idässä sinua odottaa Lappeenranta ja Saimaan monipuoliset palvelut. 

Haluatko opiskella? Neuvottomasta saavutat kätevästi XAMK:n kolme kampusta Kotkassa, Kouvolassa ja Mikkelissä, LAB:n kampukset Lappeenrannassa ja Lahdessa, LUT:n kampuksen Lappeenrannassa sekä Helsingin monipuolisen koulutustarjonnan.

Entä haluatko tehdä lyhyen päivämatkan maan rajojen ulkopuolelle? Rajamuodollisuudet pois lukien olet 1,5 tunnissa Viipurissa. Tänne pääset myös paikallisten matkanjärjestäjien päivämatkoilla lähes joka päivä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.