Kategoriat
Palvelut

Neuvoton 45 minuutin säteellä

45 minuutissa Neuvottomasta saavutat jo muun muassa Loviisan, Porvoon ja Kouvolan palvelut sekä idässä Venäjän rajalla sijaitsevat palvelut. Palveluihin sisältyy lukuisia kauppapaikkoja sekä suuri määrä eri alojen ammattilaisia.

Kulttuuria ja historiaa harrastavalle on tarjolla monia kotiseutumuseoita, Porvoon vanha kaupunki, Strukan sulut sekä esimerkiksi Strömforsin ruukki. Loviisasta pääset starttaamaan Länsi-Kymen kulttuuritielle, jonka varrelta löydät kymmeniä nähtävyyksiä.

Harrastatko vauhtilajeja? Kymi Ring Iitissä tarjoilee sinulle vauhdin hurmaa niin osallistujana kuin myös katsojana. Lisäksi sinulla on saavutettavissa kaksi lentokenttää, Kymi ja Pyhtää, joista pääset valloittamaan taivaita joko omalla tai lainatulla koneella. 

Veneellä olet jo saavuttanut muun muassa Haminan ja Kotkan ulkosaariston saaria, joissa on paljon ulkoilumahdollisuuksia sekä nähtävää ja koettavaa. Tiesithän, että näille saarille pääset myös Haminan ja Kotkan satamista tuurimoottorilla.

Palveluntuottaja! 45 minuutin säteellä Neuvottomasta sinua odottaa noin 200 000 asiakasta. Asiakkaasi saavutat kätevästi valtaväyliä, E18, VT15 ja VT26, pitkin. Haluatko mainostaa palveluitasi sivuillamme? Ota rohkeasti yhteyttä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.