Kategoriat
Palvelut

20 Minuuttia Neuvottomasta

Tämän kehän sisällä saavutat jo seuraavan suuret työllistäjä- ja palvelualueet, Kotkan keskustan ja satamat sekä Inkeroisten teollisuuskeskittymän. Mussalon satamassa on suuri työnantajakeskittymä, jossa toimii tällä hetkellä pääasiassa logistisia palveluntuottajia. Kotkan keskustasta löydät liikettä jokaiseen makuun ja heti Kotkan länsipuolella on Hakamäen marketalue.

Kaipaatko virkistystä arjen pyöritykseen? Hamista Vilniemeltä löydät Pitkät hiekat, jossa pääset rentoutumaan Suomenlahden aalloille ja Kotkassa Santalahden virkistysalue saa ajatuksesi rentoutumaan. 20 minuutissa olet saavuttanut useat luontopolut niin Haminan kuin Kotkankin puolella, mutta olet myös seilannut ensimmäisille saarille Neuvottoman edustalla. Lisäksi saavutat monipuoliset urheilun palvelut vesijuoksusta yleisurheiluun sekä padelista keilaukseen.

Muita vapaa-ajan aktiviteetteja ovat maauimala Kotkassa sekä 2 eri Golf-kenttää, joista toinen on täysimittainen. Lisäksi tähän kehään mahtuu Neuvottoman frisbee-golf radan lisäksi 4 muuta kenttää (Ankkapurha, Huutjärvi, Petäjäsuo ja Ruissalo) kahden muun (Klamila ja Pyhältö) jäädessä noin 25 minuutin päähän. 

Harrastusmahdollisuudet laajenevat paikallisten urheiluseurojen sekä kansalaisopiston järjestämän toiminnan ansiosta.

Terveydenhuollon palveluista saavutat Kotkan keskussairaalaan, josta saat apua ympäri vuorokauden myös hieman vaativammissakin tapauksissa.

Juttusarjan edellisen julkaisun voit käydä lukemassa täältä: https://neuvoton.com/2021/01/09/10-minuutin-neuvoton/

Yksi vastaus aiheeseen “20 Minuuttia Neuvottomasta”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.