Kategoriat
Palvelut

10 minuutin Neuvoton

Luitteko jo juttusarjan ensimmäisen osan? Käyhän kurkkaamassa se osoitteessa: https://neuvoton.com/2020/12/28/neuvoton-5-minuutissa/

Nyt suuntaammekin katseemme kauempana oleviin palveluihin. 10 minuutissa Neuvottomasta saavutat kahden keskustan, Haminan ja Karhulan, palvelut. Näistä löydät päivittäistavarakauppojen lisäksi muut elämisen ja asumisen palvelut. Lisäksi saavutat Jumalniemen marketalueen vaivattomasti E18-valtatietä pitkin.

Terveyden ja hyvinvoinnin palvelut ovat tämän kehän sisällä. Haminan terveyskeskus palvelee perusterveydenhuollon palveluissa. Kaksi uimahallia ja kaksi sisäjäätä ovat myös saavutettavissa alle kymmenen minuutin.

Kulttuuripalvelut ovat Karhulan ja Haminan puolella varsin aktiivisia ja konsertteja sekä teatteriesityksiä on tarjolla ympäri vuoden.

Neuvottoman kylällä on merkittäviä työllistäjiä Mäkelänkankaan teollisuusalueella, joiden lisäksi kymmenessä minuutissa tavoitat Haminan sataman sekä Karhulan teollisuusalueen työllistäjät. Puhumattakaan kaupan ja palvelualan työllistäjistä kaupunkien keskustoissa.

Teetkö etätöitä tai haluat kenties hoitaa työmatkasi junalla? Ei hätää. Tämäkin onnistuu. Tietoliikenneyhteydet etätöitä ajatellen ovat ensiluokkaiset ja muutama vuosi sitten tehty sähköverkon maakaapelointi on poistanut sen viimeisenkin vuosittaisen sähkökatkon. Niin ja se junamatka. Tavastilan asema sijaitsee lähellä Neuvottomaa, josta pääset yhdellä vaihdolla Helsinkiin tai vaikka Pohjolan Pariisiin, Pietariin.

2 vastausta aiheeseen “10 minuutin Neuvoton”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.